Παράσχος: Να νικήσουμε την κούραση

Την κούραση όρισε ως κυριότερο αντίπαλο του Ατρομήτου στο παιχνίδι του Σάββατου με τον Λεβαδειακό ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη στους παίκτες του πως θα φτάσουν στη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παράσχου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
"Η κούραση είναι ο πρώτος εχθρός μας κι εκεί πάνω πρέπει να προσέχουμε για να κάνουμε καλή διαχείριση. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, έχω όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά γιατί όπως έχω ξαναπεί διαθέτουν τεράστια ψυχικά αποθέματα έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι ευχής έργο να έχουμε και στη Λιβαδειά την συμπαράσταση των φιλάθλων μας γιατί με την παρουσία τους θα βοηθήσουν πάρα πολύ τους παίκτες μας".

Oλοκληρώθηκε το μεσημέρι η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό και αμέσως μετά η αποστολή που έχει επιλεγεί από χθες αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Την 20μελή αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Αρκούδας, Μπάλλας, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκης, Καραμάνος, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναπολεόνι, Θεολόγου Φυτανίδης.

Οι τραυματίες Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλος έμειναν εκτός, συνεχίζοντας τα προγράμματά τους.

Σχετικά άρθρα