Σφαιρόπουλος: Με ενέργεια και διάρκεια

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αρη (15/2), με τον προπονητή των κυανέρυθρων, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με ενέργεια και να έχει διάρκεια στην καλή απόδοση της από την αρχή μέχρι το τέλος."Οπως σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40′ του αγώνα και να εφαρμόσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση.

Είναι, επίσης, απαραίτητο να παίξουμε με ενέργεια και να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας από την αρχή έως το τέλος του ματς", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ούρος Ντούβνιακ συμπλήρωσε: "Ο Αρης λειτουργεί πολύ ομαδικά γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλή ομαδική άμυνα και να μην εστιάσουμε σε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες.

Η άμυνα είναι το "κλειδί" για να φτάσουμε στην νίκη, γιατί στην επίθεση έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Η άμυνα, άλλωστε, δίνει πάντα τις νίκες.

Παίζουμε στην έδρα μας. Περιμένουμε ότι το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα μας υποστηρίξει με κόσμια συμπεριφορά όπως πάντα".

Σχετικά άρθρα