Ρέστα της ΑΕΚ για Ιγκλέσιας

Τη στιγμή που ο Ματίας Ιγκλέσιας έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από την Κίνα, ύψους 450 χιλ. τον χρόνο ευρώ για να μετακομίσει άμεσα στην Τσάνγκτσούν Γιατάϊ και επίσης την επίσημη πρόταση ανανέωσης του Ατρόμητου (200 χιλ. ευρώ το χρόνο), η ΑΕΚ έχει να αντιπαραθέσει τα δικά της δυνατά… χαρτιά για να ντύσει τον παίκτη στα κιτρινόμαυρα.Οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη κάνει πρόταση στον 28χρονο άσο για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 500.000 ευρώ και πριμ υπογραφής 50.000 ευρώ.

Ο Ιγκλέσιας, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο καθώς δεν τα βρήκε για την επέκταση της συνεργασίας τους, φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ.

Όσο για το θέμα του ενδιαφέροντος από ομάδα της Κίνας, δεν έχει προχωρήσει καθώς εμπλέκονται πολλοί μάνατζερ και οι Ασιάτες δεν δείχνουν πρόθυμοι να καλύψουν τη ρήτρα των 250.000 ευρώ για να τον πάρουν άμεσα.
Το αν θα καταφέρει η Ένωση να συμφωνήσει με τον Ιγκλέσιας δεν το γνωρίζει κανένας και είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη υπόθεση παρουσιάζει πάρα πολλές δυσκολίες.

Το βέβαιο όμως είναι ότι τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Αργεντινού στη χώρα μας και γι” αυτό το λόγο επιθυμούν να τον φέρουν στην ομάδα.

Σχετικά άρθρα