Απολογήθηκε η Μαύρη Χήρα που τσιμέντωσε το θύμα της

15 Φεβρουαρίου 2014

Με την απολογία της κατηγορούμενης συνεχίστηκε χθες στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας η πολύκροτη δίκη της επονομαζόμενης «Μαύρης Χήρας» που τον Ιούνιο του 2010 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποκάλυψη της αποτρόπαιης δολοφονίας του Τάσου Τσαγκαρόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 55χρονη έριξε ηρεμιστικό στην πορτοκαλάδα του θύματος και στη συνέχεια ο σύντροφός της τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι. Αμέσως μετά η ίδια τον μαχαίρωσε πολλές φορές ενώ με την βοήθεια ενός μόνιμου κατοίκου του Διακοφτού, κατάφεραν να τσιμεντώσουν το πτώμα του 42χρονου κάτω από την μπανιέρα της πολυτελούς μεζονέτας της «Μαύρης Χήρας».

Η 55χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο, το οποίο θα συνεδριάσει πάλι στις 12 Μαρτίου, ότι δεν χτύπησε εκείνη τον Τσαγκαρόπουλο αλλά ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος μετά από λίγο καιρό πέθανε λόγω ασθένειας. Επίσης είπε πως μαζί με τον συγκατηγορούμενό της, τον μόνιμο κάτοικο Διακοφτού, βοήθησαν στο να θαφτεί αφού πρώτα πλήρωσαν και τρεις Αλβανούς οι οποίοι συνέβαλαν στο να τον τσιμεντώσουν.

Ο συγκατηγορούμενός της από την άλλη είπε πως ουδέποτε είχε σχέση με την δολοφονία. Πήγε όπως είπε στο σπίτι επειδή του ζήτησαν να φέρει πλακάκια. 

Η δίκη θα συνεχιστεί προσεχώς. www.zougla.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν