Σκότωσε την έγκυο φίλη της για να κλέψει το μωρό από την κοιλιά της!

15 Φεβρουαρίου 2014

Μια γυναίκα που κατηγορούνταν ότι σκότωσε την έγκυο φίλη της, καταδικάστηκε χθες στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ ότι χτύπησε και στραγγάλισε τη φίλη της και μετά έκοψε την κοιλιά της και έβγαλε το μωρό, το οποίο στη συνέχεια παρουσίασε ως δικό της. Πριν τρεις μήνες είχε αποβάλλει.

Julie Cory, her boyfriend Alex Dion, and the baby who Cory is accused of ripping from Darlene Haynes' womb

Julie Corey

Ο τοπικός εισαγγελέας είπε στο Associated Press ότι αυτή ήταν η χειρότερη υπόθεση που είχε αναλάβει ποτέ το γραφείο του.   Η 23χρονη Darlene Haynes ήταν οκτώ μηνών έγκυος όταν της επιτέθηκε στο ίδιο της το σπίτι η φίλη της Julie Corey και την σκότωσε. Το πτώμα της βρέθηκε στις 27 Ιουλίου 2009 με ανοιγμένη την κοιλιά και χωρίς ίχνος του βρέφους.   

Workers remove a piece of wood Thursday, July 30, 2009 , from the closet where Darlene Haynes was found dead with a fetus cut from her womb in Worcester, Mass.


H Corey δεν είχε πει σε κανένα για την αποβολή της. Στις 23 Ιουλίου 2009 είπε στον φίλο της όταν θα πήγαινε κάπου με το αυτοκίνητο την Haynes. Το ίδιο βράδυ και αφού σκότωσε τη φίλη της και πήρε το μωρό της, του ξανατηλεφώνησε και είπε ότι έσπασαν τα νερά της και πήγαινε στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Λίγες ώρες μετά του είπε ότι γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε σπίτι του με την υποτιθέμενη κόρη τους. Τις επόμενες μέρες παρουσίασαν το μωρό σε φίλους και οικογένεια.   Η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει στις 29 Ιουλίου, έξι μέρες μετά το θάνατο της Haynes, σε ένα κέντρο αστέγων.   Η 39χρονη Τζούλι Κόρεϊ αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων. Το κοριτσάκι, τώρα τεσσάρων χρονών, μένει με τον βιολογικό της πατέρα.

Πηγή: www.lifo.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ