“Ελάτε στο ΟΑΚΑ και φωτογραφηθείτε με το τρόπαιο”!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο ΟΑΚΑ στο κυριακάτικο ματς με τη Νέα Κηφισιά για να χειροκροτήσει την ομάδα, αλλά και να φωτογραφηθεί με το Κύπελλο που κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα στην Κρήτη, απέναντι στον Αρη. Παράλληλα, ζητά από τους φίλους της ομάδας να φέρουν μαζί τους είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να δοθούν στους πληγέντες της Κεφαλονιάς.Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσκαλεί τους φίλους της ομάδας σε μια ξεχωριστή βραδιά στο ΟΑΚΑ, στην αυριανή αναμέτρηση  με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς (ώρα έναρξης 7.15μ.μ) για τη 18η αγωνιστική της BasketLeague ΟΠΑΠ 2013-2014.
Θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί προκειμένου να χειροκροτήσουμε την ομάδα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς και 55ο στην ιστορία του συλλόγου, το κύπελλο Ελλάδας και να ενισχύσουμε τους παίκτες για τη συνέχεια, αλλά παράλληλα να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής κι εκτός γηπέδου.
Η ΚΑΕ έχει φροντίσει ώστε από τις 6.00μ.μ. το 55ο και πιο… φρέσκο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο PAOSHOP στη Θύρα 3, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να το δουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Εκεί θα είναι και οι παίκτες του "τριφυλλιού" μαζί με τον Mr Green!
Επίσης, δίνεται στους φιλάθλους η δυνατότητα να προμηθευτούν με έκπτωση 20% τα συλλεκτικά προϊόντα από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2013-2014.
Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φίλους της ομάδας σε μία προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο συνανθρώπων και συμπατριωτών μας που δοκιμάζονται… Στις θύρες εισόδου του ΟΑΚΑ (Θύρες 3, 11, 15, 29, και VIP) θα υπάρχουν πέντε καταπράσινες κάλπες όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να τοποθετούν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες κ.τ.λ) και τα οποία θα προσφερθούν στο δοκιμαζόμενο από τους σεισμούς πληθυσμό της Κεφαλονιάς.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την οποία πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας.
Προκειμένου να ενθαρρύνει τον κόσμο του "τριφυλλιού", η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχει ορίσει για τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά γενική είσοδο €5".

Σχετικά άρθρα