Με απουσίες στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Επικίνδυνη έξοδο πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα. Ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα γίνεται ακόμα μεγαλύτερος, καθώς ο Δικέφαλος ταξιδεύει για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας χωρίς αρκετά βασικά στελέχη, με τον Στέφενς να επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής.Ο Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει στην Θεσσαλονίκη τους Κατσουράνη, Στοχ, Σαλπιγγίδη, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Παράλληλα, αν και αρχικά φαινόταν πως ο Βούκιτς ξεπερνά τις ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή, τελικά δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτή από τον Στέφενς, όπως επίσης και οι Βίτορ και Μάρτενς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Στέφενς πήρε μαζί του τον νεαρό Κουλούρη, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Χούσεν, Κουλούρης.

Σχετικά άρθρα