Στην Τσάνγκτσουν Γιατάι o Ιγκλέσιας

Στην Τσάνγκτσουν Γιατάι της Κίνας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματίας Ιγκλέσιας, αφού η εν λόγω ομάδα θα καταβάλει τη ρήτρα των 350.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο κι έτσι ο Αργεντίνος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου.Η ΑΕΚ προσπάθησε τις τελευταίες μέρες να κάνει… μπάσιμο για την απόκτηση του παίκτη που το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ωστόσο τα λεφτά που έδιναν οι Κινέζοι ήταν πολύ περισσότερα από αυτά της Ενωσης κι έτσι ο Ιγκλέσιας αποφάσισε να πει το "ναι".

Απ’ τη στιγμή, μάλιστα, που η Τσάνγκτσουν Γιατάι πλήρωνε και την ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, αυτομάτως ο παίκτης γινόταν δικός της, χωρίς να φέρει αντίρρηση η ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ιγκλέσιας αναμένεται τις προσεχείς ώρες να ταξιδέψει στην Κύπρο, όπου προετοιμάζεται η κινεζική ομάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ. Και αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με απολαβές 450.000 ευρώ ετησίως.

Σχετικά άρθρα