Pregame: Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο το απόγευμα του Σαββάτου (15/2, 17:15GR) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Για τους Βοιωτούς, που προέρχονται από τρία παιχνίδια χωρίς θετικό αποτέλεσμα, η νίκη θεωρείται μονόδρομος στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Κατηγορία.

Ο Σάββας Παντελίδης αντικατέστησε τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο των πρασίνων και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την θητεία του στην ομάδα της Λιβαδειάς.

Ο νέος τεχνικός των Βοιωτών έκοψε από την αποστολή τον Σεμπαστιάν Πρζιρόφσκι, ο οποίος μεν έχει χάσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ στα τελευταία παιχνίδια από τον Στρατηλάτη, αλλά τουλάχιστον βρισκόταν στην 18άδα. Αυτή τη φορά προτιμήθηκε ως αναπληρωματικός ο Τσιντώτας.

Εκτός του Πολωνού γκολκίπερ, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λαμπρόπουλος και Βούσκεβιτς που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Γιάντσης με τον Βασιλείου.

Αναλυτικά στην αποστολή του Λεβαδειακού βρίσκονται οι: Στρατηλάτης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετράτσι, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβ, Μάντζιος, Ορτέγκα, Καπό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος τρέχει ένα αήττητο σερί από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά είναι… πληγωμένος από τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτός…

Οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να νικήσουν και την κούραση, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Παράσχος, σημαντικός παράγοντας, ενόψει του σημερινού αγώνα.

Στα αγωνιστικά για τους κυανόλευκους, η απουσία των Ιγκλέσιας, Δημούτσου (τιμωρημένος) δημιουργεί πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, ενώ εκτός παραμένει και ο τραυματίας Παπαδόπουλος.

Την 20μελή αποστολή αποτελούν οι: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Αρκούδας, Μπάλλας, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκης, Καραμάνος, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναπολεόνι, Θεολόγου Φυτανίδης.

Σχετικά άρθρα