Πασχαλάκης: Χωρίς άγχος για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Πανθρακικός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος τόνισε πως οι Θρακιώτες θα αγωνιστούν χωρίς άγχος κόντρα στους πράσινους, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη Nova:

«Δεν έχουμε καθόλου άγχος. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα καλός εκτός έδρας αλλά πάμε για τη νίκη. Έχουμε καλή ψυχολογία και βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και το δείχνουμε σε κάθε ματς εντός έδρας.

Θα πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις γιατί στα εκτός έδρας παίζει πολύ στην κόντρα ο Παναθηναϊκός. Θα κοιτάξουμε να διαφυλάξουμε το μηδέν πίσω και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός θα έρθει με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Όλα ξεκινούν από την προπόνηση, θέλουμε να δείξουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αν κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο κος Μάντζιος δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Δεν έχουμε άγχος για την παραμονή γιατί ο στόχος μας έχει σε μεγάλο βαθμό επιτευχθεί. Στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί στη Λεωφόρο.  Πλέον ο στόχος μας είναι να βελτιώνουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε και να ευχαριστιέται ο κόσμος. Πρέπει να κρατάμε χαμηλό προφίλ. Θέλουμε το μηδέν πίσω και για ότι καλύτερο μπροστά. Ελπίζω στο καλύτερο».

Σχετικά άρθρα