Ούκιτς: Νίκη μέσα από καλή εμφάνιση

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεχάσει γρήγορα την ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα για το Top 16, με τον κροάτη γκαρντ των πρασίνων, Ρόκο Λένι Ούκιτς, να τονίζει ότι η ομάδα του θέλει νίκη μέσα από μία καλή εμφάνιση κόντρα στη Νέα Κηφισιά στο ΟΑΚΑ (16/2), για την Α1."Επιστρέφουμε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Η ΑΕΝΚ είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, παίζει διαφορετικά, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διανύει μια πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο.

Ο στόχος είναι όπως πάντα η νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση, θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο", είπε ο κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο εκ των συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, σημείωσε: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων, έχοντας σημειώσει σημαντικές νίκες.

Εχει βρει πολύ καλή χημεία, ο Κακιούζης που έχει προστεθεί τους έχει βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Διαθέτει πολύ καλούς αθλητικούς ξένους και με τη βοήθεια των ελλήνων, δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο.

Εμείς από την πλευρά μας ερχόμαστε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι και θέλουμε να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες".

Σχετικά άρθρα