Μουρίνιο: Δεν αποτύχαμε, απλώς ήταν καλύτερη η Σίτι

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε αναφορά στο οφσάιντ δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, παρόλα αυτά αναγνώρισε πως ακόμα και με τέλεια διαιτησία η ομάδα του δεν ήταν σε θέση να διεκδικήσει τη νίκη
Δώδεκα ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα από την Τσέλσι (0-1) που την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη ρεβάνς που αποζητούσε καθώς επικράτησε 2-0 των "μπλε" στο ίδιο γήπεδο και πήρε εκείνη το εισιτήριο για τους "8" του FA Cup.

Το μεγαλύτερο παράσημο μάλιστα για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι σε αυτό το ματς είναι πως παραδέχτηκε την ανωτερότητά της και ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος, αν και έκανε λόγο για οφσάιντ του Σίλβα στη φάση του δεύτερου γκολ των "πολιτών", ξεκαθάρισε πως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άξιζαν τη νίκη.

"Δεν νομίζω πως απέτυχε η ομάδα μου. Πιστεύω ότι η Σίτι έπαιξε καλύτερα πολύ καλύτερα από εμάς και δικαιούταν περισσότερο από εμάς να νικήσει. Είναι πολύ απλή η ανάλυση του παιχνιδιού: ήταν η καλύτερη ομάδα και νίκησαν", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο "special one", και πρόσθεσε:

"Αν ήταν φτωχή η εμφάνιση του ρέφερι στο δεύτερο ημίχρονο; Ναι. Αλλά ακόμα και με τέλειο διαιτητή θα νικούσε η Τσέλσι; Όχι. Το δεύτερο γκολ ήταν οφσάιντ αλλά δεν πλησιάσαμε ποτέ στο να γίνουμε κυρίαρχοι στο ματς".

Φυσικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά του για το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε Σάββατο, υποστηρίζοντας πως ενώ η ομάδα του έπαιξε την περασμένη Δευτέρα η Μάντσεστερ Σίτι είχε περισσότερες ημέρες ξεκούρασης καθώς το δικό της ματς πρωταθλήματος με τη Σάντερλαντ αναβλήθηκε (άσχημες καιρικές συνθήκες).

"Η μία ομάδα έπαιξε πριν δύο ημέρες και η άλλη είχε μία εβδομάδα χωρίς ανταγωνιστικό αγώνα. Ήταν εύκολο να δεις τη διαφορά στο γήπεδο".

Σχετικά άρθρα