Λάζιτς: Ηρθα στον Αγιαξ της Ελλάδας

Αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, που του παρουσιάστηκε και να πετύχει στον Ολυμπιακό, δηλώνει ο 20χρονος βόσνιος ακραίος επιθετικός, που χαρακτήρισε την ομάδα του Πειραιά ως τον Αγιαξ της Ελλάδας
Ο Μπόμπαν Λάζιτς μίλησε για τη προοπτική του Ολυμπιακού και τη νέα σελίδα της καριέρας του στην ιστοσελίδα "Ajax Show Time".

«Μου αρέσει πολύ. Θα μου πάρει κάποιο χρονικό διάστημα να προσαρμοστώ. Είναι δύσκολο το να είσαι στο εξωτερικό. Πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω σου. Ο καιρός είναι καλός και οι προπονήσεις εξαιρετικές και δύσκολες. Οπως μου λένε όλοι και έχω καταλάβει και εγώ ο Ολυμπιακός είναι ο Αγιαξ της Ελλάδας», δήλωσε αρχικά ο 20χρονος παίκτης και πρόσθεσε.

«Μου εξήγησαν πως στις πρώτες εβδομάδες θα προπονούμαι για να με δουν στη δεύτερη ομάδα και να μπορέσω να εγκλιματιστώ. Αφού δοκιμαστώ και αφήσω καλές εντυπώσεις θα μπω στην πρώτη ομάδα. Εγώ ξεκαθάρισα πως θέλω πολύ να δουλέψω σκληρά και να παίξω.

Εφόσον πάρω ματς στα πόδια μου, θα βρω και τον ρυθμό μου. Εχω ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι μία νέα ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός. Μία καινούργια πρόκληση που μου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή. Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να προσφέρω και να μείνω εδώ».

«Αποφάσισα πως ήθελα κάτι άλλο. Αποφασίσαμε μαζί με τον μάνατζέρ μου, Μίνο Ραϊόλα να κοιτάξουνε κάτι άλλο. Ηθελα να παίξω ξανά. Ορισμένοι έλεγαν πως στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να βρεις εύκολα ευκαιρίες για την πρώτη ομάδα, όμως εγώ διαφωνώ. Εάν προπονούμαι και δουλεύω καλά, θα πάρω ευκαιρίες. Στον Αγιαξ είναι αλλιώς οι επιλογές», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα