Χρήστου: Χωρίς άγχος για τη νίκη με Παναθηναϊκό

Ο Πανθρακικός στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και ο Γιάννης Χρήστου έστειλε μήνυμα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα της Κομοτηνής παίζει χωρίς άγχος και μπορεί να κερδίσει, όπως έκανε και στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον Πανθρακικό: «Παρά τις απουσίες που ίσως μας κοστίσουν στον καλό ρυθμό που έχουμε βρει, πιστεύω πως θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα.

Όταν παίζεις με μεγαλύτερους αντιπάλους δεν έχεις τόσο άγχος, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε μια βαθμολογική άνεση. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την παραμονή αλλά πιστεύω πως είμαστε αρκετά κοντά και βάσει των εμφανίσεων μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Για τον Παναθηναϊκό: «Τον Παναθηναϊκό τον έχουμε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Δείχνει πως παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι δυνατή ομάδα αλλά εμείς στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και θα είναι δύσκολο παιχνίδι νομίζω για τον Παναθηναϊκό.

Πρέπει να το δούμε όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Να βγάλουμε πάθος και δύναμη αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουμε δείξει όλη τη χρονιά. Έχουμε παίξει αρκετά καλό ποδόσφαιρο σαν ομάδα.

Για τον Πανθρακικό: «Μπαίνουμε πάντα στο γήπεδο για να κερδίσουμε και ελπίζω να το κάνουμε αυτό και την Κυριακή. Θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας για την έβδομη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη.

Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ, στα υπόλοιπα ματς έχουμε προσφέρει ουσία και θέαμα. Πιστεύω πως είμαστε ομάδα που αξίζει κάποιος να την βλέπει. Θα αγωνιστούμε πιο απελευθερωμένα».

Σχετικά άρθρα