Pregame Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής (16/2 15:00GR) τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Super League
Επικίνδυνη έξοδος για τον ΠΑΟΚ, που δοκιμάζεται στην πάντα δύσκολη έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου κερδίζοντας και στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις σερί ήττες μακριά από την Τούμπα.

Οι θεσσαλονικείς ηττήθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Χανιά και Λεωφόρο και ως εκ τούτου θέλουν να επιστρέψουν στις εκτός έδρας επιτυχίες.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε στη Λιβαδειά και αυτό αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Δικέφαλο ώστε να απομακρυνθεί εκ νέου από τους περιστεριώτες.

Ενδεχόμενη νίκη λοιπόν θα φέρει τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +5 από τον Ατρόμητο και στο +12 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Στέφενς άφησε εκτός αποστολής χωρίς να έχουν κάποιο τραυματισμό τους Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη και Στοχ, αφού ακολουθεί και το ματς με την Μπενφίκα στην Τούμπα.

Εκτός έμειναν και οι Βούκιτς, Μάρτενς και Βίτορ, που είναι ανέτοιμοι, όπως και ο Γκσμπούρνινγκ.

Ο Στέφενς θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τον ΠΑΟΚ Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Μαντούρο, Ισουράλντε (ή Τζαβέλλα) και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Νάτχο και ο Κάτσε, με τους Ολίσε και Λούκας να είναι στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Χούσεν και Αθανασιάδης.

Ο Αστέρας από την πλευρά του θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο Περιστέρι και φυσικά να κλειδώσει την 5η θέση, αλλά και να μειώσει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ.

Οπλο του Αστέρα αποτελεί η έδρα του, αφού είναι μία από τις πέντε ομάδες, που δεν έχει ηττηθεί στο σπίτι του, μετρώντας 7 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Ο Στάικος Βεργέτης έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κοντοέ και Σανκαρέ.
 
Αντίθετα στην αποστολή, για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, Βάλντο. Επίσης σ΄ αυτή επέστρεψαν οι Κουρμπέλης, Κυριακόπουλος και Μπαράλες.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λούι, Τσαμπούρης, Κυριακόπουλος, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Εντό, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο, Βάλντο, Κάφα, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα, Μπαράλες και Καράσκο.

Σχετικά άρθρα