Παντελίδης: Να έχουμε συνέχεια…

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Λεβαδειακού οδήγησε την ομάδα της Βοιωτίας στη νίκη επί του Ατρομήτου με τον Σάββα Παντελίδη να δηλώνει πως σημασία έχει να υπάρχει συνέχεια στα θετικά αποτελέσμα, ώστε να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβασμό και να παραμείνει στην Κατηγορία.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελίδη στον Sentra 103,3:
Για την μεγάλη νίκη επί του Ατρόμητου και τι είπε στους ποδοσφαιριστές του:

Ηταν αποτέλεσμα δυο πραγμάτων. Και εμείς ήμασταν καλοί και ο Ατρόμητος σε μια φάση κούρασης και χωρίς να έχει πολλές επιλογές. Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί προσπάθησαν και έμειναν συγκεντρωμένοι καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού, πάνω στο πλάνο που είχαμε βάλει. Τους είπα όμως πως περισσότερη σημασία έχει η συνέχεια και η συνέπεια που θα πρέπει να έχουμε σαν ομάδα. Θεωρώ πως πάντα το πιο δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται κι όχι αυτό που πέρασε κι επειδή σαν λαός έχουμε πρόβλημα να διαχειριστούμε τις νίκες, τους επέστησα την προσοχή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν είμαστε για πολλά πανηγύρια…

Για το αν συμφωνεί με την δήλωση του Γιάννη Μαντζουράκη πως το όριο της παραμονής θα είναι οι 37 πόντοι:
Φαντάζομαι πως κάπου εκεί είναι… Η νίκη επί του Ατρόμητου πάντως ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί την δεδομένη χρονική στιγμή γιατί θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θάρρος και όρεξη για περισσότερη δουλειά.
Για το υλικό της ομάδας του Λεβαδειακού:
Υπάρχει αρκετά καλή ποιότητα στον Λεβαδειακό. Αυτη η ομάδα έπρεπε να είναι παραπάνω στην βαθμολογία. Σε πολλά παιχνίδια στάθηκε άτυχη κάτι που εμείς δεν το είχαμε χθες ενώ και η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί από δουλειά οφείλω να πω, πως ο προηγούμενος προπονητής είχε δουλέψει πολύ καλά. Δεν βρήκα μια ομάδα που να είναι διαλυμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Για το αν η αλλαγή του προπονητή είναι το κλειδί της επιτυχίας για τις ομάδες που δίνουν την μάχη της παραμονής:
Δεν είναι μόνο αυτό. Οταν η ομάδα είναι δουλεμένη και ξέρει τι ζητάει, είναι η ψυχολογία που αλλάζει στα παιδιά που δεν παίζουν και τα οποία νοιώθουν πως ήρθε κάποιος καινούργιος και πως μπορεί να παίξουν. Δημιουργείται μια ανταγωνιστικότητα με τα άλλα παιδιά που αγωνίζονται, η οποία λειτουργεί υπέρ της ομάδας.
Για το τι είπε με τον «δάσκαλό» του Γιώργο Παράσχο κατά την συνάντησή τους:
Μου ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία πριν το ματς και μετά το τέλος της αναμέτρησης ξαναμιλήσαμε , λέγοντας πως μπορούμε να τα καταφέρουμε στους στόχους που έχουμε βάλει για τις ομάδες μας. Είναι απλά θέμα τύχης το γεγονός πως μπορώ και επικρατώ εναντίον του και τίποτα άλλο…

Σχετικά άρθρα