Πολυβόλο η ΑΕΚ, 8-1 το Περιστέρι

Με χατ τρικ του Πλατέλλα, 2 γκολ του Μπρέσεβιτς και Ντακόλ κι ένα του Πόποβιτς η ΑΕΚ σκόρπισε με 8-1 τον ΑΟ Περιστερίου στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας ακόμα μια μεγάλη σε σκορ νίκη στην πορεία της προς την άνοδο στην Football League.
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η Ενωση φιλοδώρησε με οκτώ γκολ τον αντίπαλο της και δείχνει πως πλέον κίνητρο είναι μόνο να ξεπεράσει τον εαυτό της. Μαγική εμφάνιση από τον Πλατέλλα που πέτυχε 3 γκολ κι έφτιαξε άλλο ένα, ενώ ήταν μέσα και σε ακόμη ένα τέρμα της ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να ξεκινήσει το σημερινό αγώνα με τον Βούρα κάτω από τα δοκάρια, τον Τσουκαλά δεξί μπακ, τον Πεταυράκη αριστερό μπακ, τους Ρόβα – Γεωργέα στο κέντρο της άμυνας, τους Κορδέρο – Ανάκογλου στα χαφ, τον Πλατέλλα δεξιά στην επίθεση, τον Πόποβιτς αριστερά στην επίθεση και τον Μπρέσεβιτς ως σέντερ φορ με τον Ντακόλ πίσω του να κινείται ως περιφερειακός.

Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό για την ΑΕΚ, μετά απο ωραίο συνδυασμό στα άκρα, ο Πεταυράκης έκανε τη σέντρα και ο Μπρέσεβιτς με σκαστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0, όταν ο Πλατέλλας έβγαλε κάθετη στον Ντακόλ κι εκείνος για να σιγουρέψει το γκολ πάσαρε στον Μπρέσεβιτς που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα…

Ο Πλατέλλας έκανε το 3-0 με ατομική προσπάθεια και πλασέ στο 26′, ενώ στο 38′ ο Πλατέλλας με λόμπα βρήκε τον Ντακόλ κι αυτός αφού κατέβασε τη μπάλα με το κεφάλι με πλασέ έγραψε το 4-0 για την Ενωση, που ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο…

Με την έναρξη του β’ μέρους η ΑΕΚ έφτασε στο 5-0 και συγκεκριμένα στο 51′ με σκόρερ τον Πόποβιτς, που βρήκε κι αυτός το δρόμο προς τα δίχτυα της ομάδας του Περιστερίου. Τρία λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας με προσωπική ενέργεια και σουτ έηραψε το 6-0.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 58′, όταν ο Μπέλης με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ μειώνοντας σε 6-1. Στο 67′ ο Ντακόλ είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος σημάδεψε σωστά κάνοντας το 7-1. Το τελικό 8-1 διαμόρφωσε ο Πλατέλλας από γύρισμα του Γροντή στο 75ο λεπτό…

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Ρόβας, Γεωργέας (65’ Σταθάκης), Κορδέρο (79’ Τσεβάς), Ανάκογλου, Πόποβιτς, Ντακόλ, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς (73’ Γροντής).

ΑΟ Περιστερίου (Γ. Τάπραντζης, 4-5-1): Τικταπανίδης (77’ Κέμπας), Π. Πλέστης (54’ Ηλιάδης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Χ. Πλέστης, Συράκος (81’ Τσαβαλιάς), Μπέλης, Χρόνης.

Σχετικά άρθρα