Ο νόμος του Αγρινίου!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό, μετά τις ήττες από Ολυμπιακό, ΠΑΣ και το "Χ" με τον Αρη. Η ομάδα του Μάκη Χάβου εκμεταλλεύτηκε την ισχυρή της έδρα, φτάνοντας σε νίκη 2-1 επί του Απόλλωνα, ο οποίος πάλεψε για τον βαθμό.Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αγρινίου προσπέρασε τον ΠΑΣ στη βαθμολογία και συγκατοικεί με τον Πανθρακικό στην 6η θέση, έχοντας πάντως ματς περισσότερο απ’ την ομάδα της Κομοτηνής.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων "έχασε" μια θέση στη βαθμολογία, καθώς μετά την ήττα του και τη νίκη του Πανιωνίου, βρίσκεται πλέον στη 15η θέση με 25 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 7′ ο Μπόγιοβιτς, ύστερα από σέντρα του Γκάλο, κατάφερε να νικήσει τον Τζόρβα με διπλή προσπάθεια.

Στο 14′ ο Καμαρά πήρε την μπάλα κάτω από τη σέντρα και με… κούρσα που παραπέμπει σε… σπρίντερ έφτασε απέναντι στον γκολκίπερ του Απόλλωνα, τον οποίο πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Παναιτωλικό να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα και τον Απόλλωνα να έχει μια καλή στιγμή στο ενεργητικό του, στο 41′ σε κεφαλιά του Ντάλμπεργκ.

Η ομάδα του Σάντσες μπήκε στο δεύτερο μέρος αποφασισμένη για το γκολ που την έβαζε ξανά στο κόλπο και… δικαιώθηκε στο 55ο λεπτό, όταν ο Αμπρόουζ με γυριστό από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ενα λεπτό νωρίτερα ο Αγγλος είχε… προειδοποιήσει, καθώς  με απευθείας εκτέλεση φάουλ είχε υποχρεώσει τον Μπρακάλι σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Απόλλων "έφτιαξε" ακόμα δύο ευκαιρίες για να σκοράρει και να μετατρέψει το εις βάρος του 2-0 σε 2-2. Αρχικά σε κεφαλιά του Ντάλμπεργκ στο 62′ και στη συνέχεια σε σουτ του Τσοκάνη 10 λεπτά αργότερα, με τον Μπρακάλι να αντιδρά σωτήρια για την ομάδα του και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 86′, μάλιστα, ο Απόλλων απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε ο Μπικέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το εκμεταλλευτεί.

Σχετικά άρθρα