Τερεζόπουλος: Τα παιδιά είχαν ψυχικά αποθέματα

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Δημήτρης Τερεζόπουλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Πανιωνίου που του έδωσαν την ευκαιρία να κάτσει στον πάγκο της ομάδας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.Αρχικά ο νεαρός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:
"Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανιωνίου που με εμπιστεύτηκε και μου έκανε την τιμή να είμαι στον πάγκο της ομάδας σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και ευχαριστώ και τους παίκτες γι’ αυτές τις δύο ημέρες. Στο αγωνιστικό κομμάτι νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε ελαφρά υπεροχή. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε με το φάουλ του Κολοβού. Στο δεύτερο είχαμε ευκαιρίες, κερδίσαμε με καθαρό σκορ και νομίζω πως θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και δεύτερο γκολ".

Τι άλλαξε και είδαμε έναν Πανιώνιο πιο επιθετικό;

"Μαγικά δεν μπορούν να γίνουν, όχι σε μία μέρα ούτε σε έναν μήνα. Τα παιδιά είχαν ψυχικά αποθέματα. Αυτό που προσπαθήσαμε να πούμε είναι να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Αυτά βγήκαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο".

Το ξεκίνημα του Πανιωνίου στο παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλό. Που οφείλεται αυτό;

"Σίγουρα η ομάδα είχε μεγάλη πίεση ψυχική και σωματική αλλά νομίζω πως σταδιακά το ξεπεράσαμε. Βρήκαμε περισσότερους κενούς χώρους. Μας βοήθησε και το γκολ που πετύχαμε".

Η επόμενη μέρα;

"Η επόμενη μέρα συνεχίζει να είναι δύσκολη όσον αφορά τον βαθμολογικό τομέα. Ίσως το αύριο να είναι πιο αισιόδοξο. Φάνηκε ότι τα παιδιά το πίστευαν σήμερα. Εύχομαι και ελπίζω η επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από τις μέχρι τώρα".

Σχετικά άρθρα