Χάβος: Δεν γίνεται με ένα κακό ημίχρονο ο κόσμος να γκρινιάζει

Το πρώτο ημίχρονο και τους τρεις βαθμούς κρατάει ο Μάκης Χάβος από το σημερινό παιχνίδι όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Απόλλωνα. Επίσης έδειξε στενοχωρημένος από κάποιες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν και όπως τόνισε δεν γίνεται με ένα κακό ημίχρονο ο κόσμος να γκρινιάζει.Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χάβος στη συνέντευξη Τύπου:

«Από το σημερινό παιχνίδι κρατάω την καλή μας εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο θεωρώ ότι το γρήγορο γκολ που φάγαμε έφερε νευρικότητα στην ομάδα και άγχος αλλα ο αντίπαλος προσπαθούσε να ισοφαρίσει με ανορθόδοξο τρόπο. Τα παιδια προσπάθησαν.

Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά πρέπει να καταλάβουμε και εμείς, ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές.

Από εκεί και πέρα πολλές φορές έχω δώσει τα εύσημα στον κόσμο του Παναιτωλικού αλλά σήμερα δεν μπορώ να το κρύψω ότι είμαι στεναχωρημένος. Θα λέω πάντα την αλήθεια όσο είμαι εδώ και η αλήθεια είναι ότι η ίδια η ομάδα έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στο φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα άσχημο ημίχρονο να επέρχεται γκρίνια και στεναχώρια στο γήπεδο. Αυτά τα πράγματα δε συμβαδίζουν με τον Παναιτωλικό. Ο καλός και υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος πρέπει να καταλάβει ότι μία ομάδα δε γίνεται γρήγορα Μπαρτσελόνα. Θα έχει και άσχημα τριαντάλεπτα και σαρανταπεντάλεπτα και πολλές φορές το σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι οι τρεις βαθμοί.

Και στον ΠΑΟΚ παίξαμε πάρα πολύ καλά, δε δικαιούμασταν να χάσουμε. Και στον Ολυμπιακό η ομάδα ήταν καλή. Και στα Γιάννενα χάσαμε στο ενενήντα τέσσερα και δεν είπαμε τίποτα. Και με τον Άρη ήμασταν πάρα πολύ καλοί και μπορούσαμε να κερδίσουμε και το είδατε. Κάναμε ένα άσχημο σαρανταπεντάλεπτο σήμερα.

Θέλω ο κόσμος του Παναιτωλικού να στέκεται κοντά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έχουν απαιτήσεις γιατί αυτό μας κάνει να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι αλλά μου άρεσε μόνο στο τέλος που όλοι μαζί στο γήπεδο φώναζαν Παναιτωλικός γιατί καταλάβανε ότι το σημαντικό ειδικά σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Η ομάδα έχει συγκεντρώσει τριάντα τέσσερις βαθμούς. Έχει άλλα εννιά παιχνίδια και νομίζω ότι βήμα βήμα όπως ονειρεύομαι να χτίσουμε τον Παναιτωλικό του μέλλοντος".

Σχετικά άρθρα