Η… κούραση το μοναδικό πρόβλημα για τον Σα Πίντο ενόψει Εργοτέλη

Ο Λιονέλ Νούνιες, ο οποίος είναι ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, είναι το μοναδικό… πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σα Πίντο για το ντέρμπι της Δευτέρας του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο.Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ουσιαστικά προβλήματα με αξαίρεση τους γνωστούς απόντες Δασκαλάκη-Φραγκουλάκη και τον Μονιάκη, ο οποίος αγωνίστηκε με την Κ20, οπότε δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, έχει να πονοκεφαλιάζει μόνο για την κόπωση των ποδοσφαιριστών του, απο τα συνεχή παιχνίδια τελευταία, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και το κατά πόσο αυτή η κούραση βγεί στον αγωνιστικό χώρο.

Στα αγωνιστικά, όλα δείχνουν ότι ο Πίντο θα εμπιστευτεί τη γνωστή του… ενδεκάδα. Δηλαδή με γκολκίπερ τον Φερνάντεζ, δεξιά τον Μπούρμπο, αριστερά τον Μιλιάζες, στο κέντρο της άμυνας τον Ζόρο και τον Τριποτσέρη. Στην μεσαία γραμμή τους Μακρή-Κλάιτζιτς. Δεξιά τον Ζε Εντουάρντο, αριστερά ένα εκ των Κουτσιανικούλη ή Σίσιτς και στην κορυφή τον Περογαμβράκη και τον Παπάζογλου.

Ο Ντουντού ανεβάζει στροφές, έχει ξελασπώσει τον ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια με Πανθρακικό και Πανιώνιο, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα έρθει και πάλι απο τον πάγκο.

Ο Πίντο πάντως, δεν ανακοίνωσε αποστολή, απλά έγινε γνωστό ότι όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι αυτό.

Σχετικά άρθρα