Μάντζιος: Επρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες

Ο Άκης Μάντζιος ήταν το πρόσωπο της ημέρας στην Κομοτηνή, καθώς επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Πανθρακικό. Παρόλα αυτά δεν συνδυάστηκε αυτό το γεγονός με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των Θρακιωτών τόνισε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά τα γκολ που δέχθηκε και μοιραία ηττήθηκε. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ακης Μάντζιος:
«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε καλό παιχνίδι. Αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα τέρμα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και αυτό μας επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, βελτιωθήκαμε, δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο τέρμα. Όταν βρίσκεσαι πίσω με δύο τέρματα από έναν μεγάλο αντίπαλο, είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Έχουμε σερί δύσκολων παιχνιδιών, ωστόσο πρέπει να παλέψουμε για ότι καλύτερο».
Για την εξέλιξη της υγείας του Κάσες: «Πιστεύω ότι θα προλάβει τα τελευταία παιχνίδια. Σήμερα φάνηκε πολύ η απουσία του».
Για την επιλογή του βασικού τερματοφύλακα: «Αυτή τη στιγμή έχουμε την τύχη να έχουμε 3 καλούς τερματοφύλακες. Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση. Ήταν μία άτυχη στιγμή για τον Σέρεμετ, λάθη γίνονται και συμβαίνουν σε όλους».
Για τις απουσίες: «Ο Λαδάκης πιστεύω θα είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ , καθώς σήμερα δεν το ρισκάραμε. Έτοιμος δεν ήταν ούτε ο Ρομέου ούτε ο Ιγκό Ο Εμπό δεν θα παίξει στον ΠΑΟΚ και ο Σαρακατσάνος στην Τρίπολη».
Για το γεγονός πως δεν σκόραρε η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: «Στον ΟΦΗ ήταν καθαρά θέμα απουσιών και ελλείψεων. Είναι εμφανής η απουσία του Κάσες. Σήμερα είχαμε κάποιες προυποθέσεις. Σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια, όταν σου λείπουν οι βασικοί σου παίχτες, είναι λογικό να μην είσαι εξίσου απειλητικός. Κερδίζουμε όμως παίχτες , όπως για παράδειγμα ο Καθάριος».
Για την ανανέωση της συνεργασίας: «Είναι ευχάριστο να δικαιώνεται η δουλειά σου και η αρμονική σχέση που υπάρχει. Είπαμε κάποια αρχικά πλάνα για τη νέα σεζόν. Έχουμε περισσότερο χρόνο για να οργανωθούμε καλύτερα και πιο σταδιακά για την ερχόμενη σεζόν. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθεί ο κορμός».

Σχετικά άρθρα