Ο καιρός τη Δευτέρα (17/2)

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα εξακολουθήσει να είναι υψηλή για την εποχή. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα παράκτια τις πρωινές ώρες.
Αττική
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κρήτη, Κυκλάδες
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στα Δωδεκάνησα βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα