Ριζότο λαχανικών με κολοκυθάκια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 καρότα, τριμμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κολοκυθάκια, κομμένα σε φέτες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πράσινη πιπεριά, κομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας σουσάμι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι βρασμένο αρακά</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 φλιτζάνι μανιτάρια, κομμένα σε φέτες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι ρύζι σπυρωτό</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κούπα ζωμό κότας εμπορίου</span><br /><span style="font-size: medium;">50 γραμμάρια τυρί τσένταρ, τριμμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι και πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το κρεμμύδι, τα καρότα και τα μανιτάρια.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σοτάρετε για 3 με 4 λεπτά ή μέχρι το κρεμμύδι είναι μαλακό.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέστε το ρύζι, τα κολοκυθάκια, τον αρακά, κόκκινο και πράσινο πιπέρι και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 2 λεπτά ακόμη.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ανακατέψτε το χυμό ντομάτας με τον ζωμό κότας και το ρίχνουμε στο τηγάνι με το υπόλοιπο μείγμα, αφήστε το να βράσει.</span><br /><span style="font-size: medium;">Μειώστε τη θερμοκρασία σε χαμηλή.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και το υγρό απορροφάται.</span><br /><span style="font-size: medium;">Πασπαλίζουμε με τυρί τσένταρ και σουσάμι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα