Στην ΑΕΚ μετά από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια μεγάλη… μεταγραφή σε διοικητικό επίπεδο, καθώς στην ΑΕΚ «ανήκει» ο Νίκος Καραούζας που έχει δουλέψει στους δύο αιώνιουςΗ ΑΕΚ σε λίγους μήνες θα ξαναγίνει ΠΑΕ κατι που σημαίνει ότι θα πρέπει να στελεχωθεί από την αρχή η εταιρία με ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου. Η Ένωση μέχρι στιγμής δούλευε με προσωπικό… ανάγκης, ωστόσο πλέον ο Δημήτρης Μελισσανίδης «χτίζει» τη νέα εταιρία και στόχος του είναι να φέρει τους πιο έμπειρους ανθρώπους σε αυτό τον τομέα στην ομάδα.

Η αρχή έγινε με τον Νίκο Καραούζα, πρώην εμπορικό διευθυντή του Ολυμπιακού ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ και έπιασε δουλειά. Ο κ. Καραούζας ασχολείται πολλά χρόνια με το μάρκετινγκ του ποδοσφαίρου, έχει περάσει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία έμεινε μέχρι το 2009 και από εκεί πήγε στον Ολυμπιακο, στο τμήμα μάρκετινγκ.

Με την αγορά της ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναβαθμίστηκε σε εμπορικός διευθυντής και πλέον θεωρείται νούμερο 1 στον τομέα του στην Ελλάδα. Μάλιστα χθες ήταν στο ΟΑΚΑ για παρακολούθησε τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι μαζί με τον Γιώργο Ρόκκα.

Πηγή: ΑΕΚ1924.GR

Σχετικά άρθρα