ΠΑΟΚ: Και τώρα… Μπενφίκα

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί προβληματισμός μετά τη νέα εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά στην Τρίπολη, ωστόσο το μεγάλο ματς με την Μπενφίκα δεν αφήνει περιθώρια περαιτέρω ανάλυσης και άπαντες έστρεψαν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (17/2) που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ουσιαστικά από σήμερα ξεκίνησε και η προετοιμασία για τον αγώνα εναντίον της Μπενφίκα.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες ως βασικοί, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τακτικής, με παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Βίτορ και Μάρτενς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με τους δυο ποδοσφαιριστές να έχουν ανεβάσει τους ρυθμούς.

Για το παιχνίδι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Χούσεν και Νάτχο (όπως και ο Μάρτενς), αλλά επιστρέφει στη διάθεση του Στέφενς ο Βούκιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στις επιλογές του ολλανδού τεχνικού αναμένεται να επιστρέψουν και οι Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και Στοχ, που για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα για αύριο, περιλαμβάνει μια προπόνηση στις 15:30.

Σχετικά άρθρα