Ανεβάζουν στροφές Μπαϊράμι, Ρισβάνης, χάνει Εργοτέλη, ΠΑΣ ο Κουτρουμπής

Με την επιστροφή της αποστολής από την Κομοτηνή, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήγαν κατευθείαν στο Κορωπί για προπόνηση, με τους Μπαϊράμι και Ρισβάνη να ανεβάζουν στροφές και λογικά θα προλάβουν το ματς με τον Εργοτέλη. Συμπλήρωσε κάρτες ο Κουτρουμπής και θα χάσει τον αγώνα με τους Κρητικούς, αλλά και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Επέστρεψε το πρωί η αποστολή του Τριφυλλιού, που διανυκτέρευσε το βράδυ της Κυριακής στην Κομοτηνή, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει προγραμματίσει κανονικά προπόνηση στο Απήλιον.

Όσοι ξεκίνησαν τον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Στα θετικά για τον προπονητή των πρασίνων, είναι πως στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχαν και ο Μπαϊράμι και ο Ρισβάνης, οι οποίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μέντες, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα ατομικά.

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Κουτρουμπής στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε ότι θα εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη (26η αγωνιστική) και ΠΑΣ Γιάννινα (29η αγωνιστική).

Σχετικά άρθρα