Μισή ικανοποίηση στην Βέροια για τον βαθμό στο Βικελίδης

Πριν τη σέντρα του αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", μια ενδεχόμενη ισοπαλία κόντρα στον Άρη που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την σωτηρία, θα αποτελούσε επιτυχία για την Βέροια.
Το παιχνίδι τελείωσε 0-0 αλλά στις τάξεις των κυανέρυθρων τα χαμόγελα δεν ήταν πλατιά. Όχι γιατί θεωρούν λίγο τον ένα βαθμό αλλά γιατί πιστεύουν ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς θα μπορούσαν να πετύχουν το τρίποντο.

Οι παίκτες του Ντόστανιτς κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίζοντας με πάθος και δύναμη μέσα σε ένα κολασμένο γήπεδο, αλλά για μία ακόμη φορά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Οι Βεροιώτες στρέφουν πλέον την προσοχή τους σε έναν ακόμη τελικό, αυτόν της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει από αύριο Τρίτη, μιας και σήμερα ο Ράτκο Ντόστανιτς έδωσε ρεπό σε όσους παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, με εξαίρεση τον Ζεζίνιο που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Από το ματς των Ιωαννίνων θα απουσιάσει σίγουρα ο Στέφανος Σιόντης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Σχετικά άρθρα