Σαλάτα με μαρούλι, αβοκάντο και φράουλες

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 ματσάκι μαρούλι ή πράσσινη λόλα ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 ακτινίδια κομμένα σε φέτες</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια φράουλες ψιλοκοεμμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 αβοκάντο καθαρσιμένο και  κομμένο σε φέτες</span><br /><span style="font-size: medium;">Μπαλσάμικο</span><br /><span style="font-size: medium;">Ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Στο πάγκο της κουζίνας κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκουτσί. Με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα από το αβοκάντο και το κόβουμε σε φέτες.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Βάζουμε σε σαλατιέρα το μαρούλι, αλατίζουμε και κατόπιν ραντίζουμε με μπαλσάμικο. Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα, τις φράουλες, το αβοκάντο, τα ακτινίδια. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα