Κούγιας: Πρώην μπράβος της νύχτας

Τη δική του ερμηνεία για την επίθεση που δέχθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής (16/2) με τον Πανηλειακό έδωσε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό BEST:

«Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι ένας πρώην μπράβος της νύχτας που έχει συνεργάτες του στον Πανηλειακό τον γνωστό και μη εξαιρετέο μάνατζερ Βαγγέλη Αγγέλου και τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο, υπόδικοι και οι δύο στην υπόθεση των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τους δύο τελευταίους τους είδα στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής λίγο πριν δεχτώ την βάναυση επίθεση εναντίον μου. Έχουν πια κατατεθεί οι μηνύσεις εναντίον τους και την υπόθεση πια έχει αναλάβει την αστυνομία και ο εισαγγελέας.

Καλή επιτυχία στον κύριο Παπαγεωργίου την Κυριακή στον Πύργο με τον φίλο και συνέταιρό του Αχιλλέα Μπέο…

Δέχθηκα επίθεση από μπράβους του Θανάση Παπαγεωργίου και λυπάμαι πολύ για τα ήθη και έθιμα που εισαγάγει στον ιστορικό Πανηλειακό αυτός ο άνθρωπος της νύχτας και του υποκόσμου.

Δεν ανοίγω καμία βεντέτα με τον Πανηλειακό ούτε φυσικά με τον Παπαγεωργίου. Βεντέτα ανοίγω εγώ μόνο με ισάξιούς μου. Ν’ ανοίξω με τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη, Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ.

Δεν καταδέχομαι εγώ ν’ ασχοληθώ με τον Παπαγεωργίου, τον Αγγέλου και τον Πανηλειακό. Τους νικήσαμε πεντακάθαρα και δίκαια στο Παμπελοποννησιακό μπροστά σε 5.000 οπαδούς μας και έτσι σε ένα, ενάμιση μήνα δεν θα παίζουν πουθενά, καθώς για εκείνους θα έχει τελειώσει πια το πρωτάθλημα και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν».

Παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και του προέδρου της Ένωσης Ερμιονίδας Σήφη Μερτύρη:  «Ακόμη το γήπεδο που αγωνίζεται  ο Αστέρας Τρίπολης ανήκει κατά 60% στο κράτος και κατά 40% στον ερασιτέχνη.

Αυτή είναι οι μεγάλοι επενδυτές του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσο για τον κύριο Σελίμο που μου λέτε ότι αδίκησε την Μαύρη Θύελλα με την Ερμιονίδα, – του Ιωσήφ Μερτύρη, που ανήκει στον  ακραίο υπόκοσμο του ποδοσφαίρου -  ένα έχω να πω και για αυτόν. Αποτελεί απλά άξιο τέκνο του πατέρα του και ο νοών νοείτω…».

Σχετικά άρθρα