Πώς να φορέσεις ένα πορτοκαλί κραγιόν σωστά. Τα βήματα που πρέπει να ακολοθήσεις

18 Φεβρουαρίου 2014

Το τελευταίο καιρό βλέπουμε μια αντικατάσταση του κλασσικού κόκκινου κραγιόν με το ξαδερφάκι του το πορτοκαλί. Όποια απόχρωση και να επιλέξεις τα βλέμματα θα γυρίσουν πάνω σου σίγουρα και κολακεύει όλες τις επιδερμίδες. Κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο ζεστό και είναι πολύ πιο χαρούμενο και νεανικό χωρίς προσπάθεια. 

 

You Can Do: Orange Lips

 

Ξέχνα το μολύβι στην ίδια απόχρωση για το περίγραμμα σε αυτή τη περίπτωση! Επέλεξε αντίθετα ένα μολύβι σε μια ουδέτερη απόχρωση για να μην είναι σκληρό. 

Καθώς το έντονο αυτό χρώμα κλέβει τα βλέμματα, άσε τα μάτια σου χωρίς πολύ μακιγιάζ. Λίγο μάσκαρα και ένα μακιγιάζ που θα τα κάνει πιο μεγάλα αλλά και όμορφα φρύδια είναι τα μόνα που χρειάζεστε.

 

You Can Do: Orange Lips

 

Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο ανοιχτή θες και την απόχρωση του κραγιόν σου. Οι πιο σταρένιες κυρίες μπορούν να επιλέξουν πιο ροδακινί αποχρώσεις ενώ οι πιο σκουρόχρωμες μπορούν να δοκιμάσουν πιο έντονα χρώματα.

You Can Do: Orange Lips

Το δέρμα πρέπει να είναι ομοιόμορφο και να μην φαίνονται καθόλου οι κοκκινίλες του δέρματος. Περάστε μετά τη βάση σας με πούδρα σε μια πιο κίτρινη απόχρωση για να ισορροπήσετε τις κοκκινίλες.

You Can Do: Orange Lips

Αν τα χείλη σας είναι ξερά προετοιμάστε τα κατάλληλα κάνοντας ένα γρήγορο scrub και απλώνοντας μετά ένα lip balm.

You Can Do: Orange Lips

Για να μην είναι τόσο έντονο το χρώμα δοκιμάστε να περάσετε από πάνω τα χείλη σας με μια πούδρα σε λίγο πιο ανοιχτό χρώμα. Αυτό θα βοηθήσει στο να έχετε ένα πιο ματ αποτέλεσμα αλλά και να αντέξει το κραγιόν σας όλο το βράδυ.

You Can Do: Orange Lips

  


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πόσο γόνιμη είσαι;
Γυναικολογία
Πόσο γόνιμη είσαι;