Κρέραντ: Μία καλή, σοβαρή και προσεκτική Γιουνάιτεντ περνάει

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατ Κρέραντ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι αν οι Κόκκινοι Διάβολοι παρουσιαστούν καλοί, σοβαροί και προσεκτικοί, τότε θα πάρουν την πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο των ερυθρόλευκων.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρέραντ στο περιοδικό Inside United:
"Αυτός ο μήνας είναι μήνας Ευρώπης και Champions League για την Γιουνάιτεντ. Αισθάνομαι καλά ως προς τις πιθανότητές μας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο και πολύ όμορφο μέρος με εξαιρετικό καιρό. Υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος της ελληνικής ομάδας είναι φοβερός και στηρίζει πολύ την ομάδα του. Μία καλή, σοβαρή και προσεκτική Γιουνάιτεντ περνάει.

Δίχως να θέλω να υποτιμήσω τον Ολυμπιακό, για τον οποίο έχω καλή άποψη, έχοντας περάσει από τέτοιο όμιλο η Μάντσεστερ μπορεί την πρόκριση.

Η ομάδα είναι έμπειρη και οι παίκτες της ήταν εξαιρετικοί φέτος στην Ευρώπη. Πιστεύω πολύ και στον Ντέιβιντ Μόγες και στην ομάδα.

Εφόσον καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση μετά όλα μπορούν να γίνουν. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το που θα φτάσεις σε μία τέτοια ευρωπαϊκή διοργάνωση".

Σχετικά άρθρα