Παναθηναϊκός: Ιδια μέτρα ασφαλείας και στο Καραϊσκάκη

Αντίστοιχα μέτρα με αυτά που ίσχυσαν στο παιχνίδι της Λεωφόρου, ζητάει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Αστυνομία, ενόψει του ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.Την Τετάρτη (19/2) έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, της Λίγκας, της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

"Η θέση του Παναθηναϊκού ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και ζήτησε ΕΓΓΡΑΦΩΣ «να ισχύσουν τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ μέτρα που ίσχυσαν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο», εκεί όπου ως γνωστό το γήπεδο ήταν φρούριο και αδυνατούσαν να το προσεγγίσουν όχι οι φίλαθλοι αλλά ακόμη και τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά επιφυλάχθηκε να μεταφέρει το έγγραφο με την απαίτησή μας στη ΓΑΔΑ. Ο Ολυμπιακός είναι προφανές ότι δεν είναι θετικός σε ανάλογα με τον πρώτο γύρο μέτρα και έκανε λόγο για «διαφορετικής επικινδυνότητας γήπεδα» και για «ίδια μέτρα που παίρνονται πάντα στο Καραϊσκάκη».

Με αυτά τα μέτρα πέρσι στον Πειραιά δέχτηκε επίθεση η αποστολή της ομάδας και τραυματίστηκε από κροτίδα ο Λαγός, το βανάκι με τα μέλη της διοίκησης δέχτηκε κι αυτό επίθεση, υπήρξε το περιστατικό με τον κύριο Αλαφούζο στο ασανσέρ, ενώ στο μπουθ που κάθονταν οι εκπρόσωποί μας υπήρχε μεγάφωνο με το οποίο έβριζαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα".

Σχετικά άρθρα