Σίμονς: Να παίξουμε παθιασμένα και σαν Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20/2), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top 16, με τον αμερικανό σέντερ των ερυθρόλευκων, Σέντρικ Σίμονς, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει παθιασμένα και σαν Ολυμπιακός για το διπλό."Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά στον τρόπο που αγωνιζόμαστε.

Είναι σημαντικό να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στο ΟΑΚΑ, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε σαν Ολυμπιακός, το μπάσκετ που ξέρουμε και θέλουμε να παίζουμε.

Επιβάλλεται να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, χρειάζεται να παίξουμε σκληρή άμυνα και κυρίως να παρουσιαστούμε έχοντας καλή ψυχολογία και κυρίως αυτοπεποίθηση.

Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο Euroleague. Είναι μία διαφορετική διοργάνωση, στην οποία βλέπουμε ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να παρουσιαστούμε περισσότερο σκληροί και αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο. Τόσο ο Μπέγκιτς, όσο και ο Ντάνστον, είναι καλοί στο να τελειώνουν τις φάσεις στην επίθεση.

Σίγουρα χρειάζεται να διαβάσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και να εκμεταλλευθούμε τις φάσεις στο ένας εναντίον ενός που θα δημιουργηθούν, όπως και τα μις-ματς.

Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω περισσότερο σκληρή άμυνα, να κόβω τα σουτ, να κλείνω τους χώρους και να μαζεύω τα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση.

Είναι σίγουρο πως θα αγωνιστούμε με πάθος. Υπάρχει κίνητρο. Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς και όλοι γνωρίζουμε την σημασία του.

Είναι επίσης και ένα ματς Euroleague, σε επίπεδο Top 16 και το πάθος δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς. Φυσικά και θα παίξουμε παθιασμένα για τη νίκη", είπε ο αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα