Επαφές Σκόρδα για το άρθρο 99

Τη στιγμή που η ομάδα του Άρη προετοιμάζεται για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, βρίσκεται στην Αθήνα για την υπαγωγή στο άρθρο 99.Στις 24 Φεβρουαρίου ξεκινά η διαδικασία, που είχε ορίσει το δικαστήριο και μέλημα του Σκόρδα είναι να έρθει σε επαφή με τους πιστωτές της ΠΑΕ. Μία διαδικασία που έχει να κάνει ώστε οι συμφωνίες να φτάσουν το επιθυμητό ποσοστό και η ΠΑΕ Άρης να μπορεί να ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να υπαχθεί στο άρθρο 99.
Κρίσιμη είναι η συναίνεση που προσθαεί να εξασφαλίσει από το Δημόσιο, που είναι από τους μεγαλύτερους πιστωτές. Για το λόγο αυτό συναντήθηκε και με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παπαδόπουλος καλείται από σήμερα να καταλήξει στα τελικά του πλάνα για το παιχνίδι τελικό της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και μετά την διατήρηση του μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια η συμμετοχή των Βανγκέλι, Τσουμάνη, Γιαννίτση και Μπουγαΐδη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη στην άμυνα.
Από κει και πέρα και δεδομένη την απουσία του Καμινιώτη υποψήφιοι για τις δυο θέσεις του κέντρου είναι οι Παπαδόπουλος, Τσιάρας και Οικονομόπουλος ενώ μέσα στο τρέχον 48ωρο θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Πουλίδο που χθες είχε αποχωρήσει από την προπόνηση.
Τέλος αρνητική ήταν τελικά η στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων για την διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Άρη εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Σχετικά άρθρα