Αποχώρηση ΣΟΚ: Αν χάσει θα φύγει!

20 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος προπονητής μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λίγκας θα παίξει το τελευταίο του χαρτί αυτήν την αγωνιστική και για ποιο λόγο; Ο σκύλος έχει την αποκλειστική πληροφορία! 

 

Το παιχνίδι του Άρη με τον Πλατανιά, την Κυριακή στην Κρήτη, δεν είναι "τελικός" μόνο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που παίζει στην ουσία το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο σκύλος έχει την πληροφορία από τη συμπρωτεύουσα και είναι γκαραντί. Αν ο Άρης ηττηθεί από τον Πλατανία, ο Σούλης θα "τελειώσει" από τον πάγκο της ομάδας.

Το ξέρει και ο ίδιος, άλλωστε, ότι απέναντι στην ομάδα του Άγγελου Αναστασίαδη θα έχει την τελευταία του ευκαιρία να σώσει την παρτίδα. Αν δεν τα καταφέρει, θα αποτελέσει αυτόματα παρελθόν από τον "κίτρινο" πάγκο.

Και κάτι ακόμα για τον Άρη. Επειδή πολλοί θεωρούν πρώτο υποψήφιο αντικαταστάτη του Σούλη, τον Σάκη Τσιώλη, ο σκύλος το γαυγίζει από τώρα ότι ΔΕΝ πρόκειται, για πολλούς λόγους, ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για χάρη του Άρη. Για χάρη του ΠΑΟΚ, αν αποχωρούσε ο Στέφενς, θα μπορούσε ΜΟΝΟ ο Τσιώλης να ξαναγίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, όπως σας αποκάλυψε χθες ο sportdog. Αυτά!  

sportdog.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...