Καρέλης: Το μυαλό μας στον Εργοτέλη και όχι στο ντέρμπι

Μπορεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική να έχει αρχίσει να στριφογυρίζει στα μυαλά των πρασίνων, ωστόσο αυτό που προέχει είναι το κυριακάτικο ματς με τον Εργοτέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι ο Νίκος Καρέλης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη στη Nova:
Για τα θετικά σχόλια που ακολούθησαν μετά την καλή του εμφάνιση στον αγώνα με τον Πανθρακικό:
«Αισθάνομαι χαρά, αν και δεν πολυδιαβάζω εφημερίδες… Αισθάνομαι χαρά όταν ακούω το όνομα μου για καλά λόγια, αλλά πρέπει να ακούω και τα άσχημα. Εννοείται… Έχει να κάνει με την σκληρή προπόνηση που κάνουμε και όλα τα παιδιά- όχι μόνο εγώ- θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο τον καλύτερο μας εαυτό. Όπως βλέπετε σε κάθε ματς, όλοι μας δίνουμε το 100% και παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».
Για την βελτίωση του στο κομμάτι της τακτικής:
 
«Πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί και στο κομμάτι της τακτικής. Όλα τα παιδιά προσπαθούν να μας βοηθήσουν με την εμπειρία τους. Για το πως πρέπει να κινηθούμε στον χώρο ή τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζουμε την μπάλα… Πιστεύω ότι όλο αυτό βγαίνει μέσα από την προπόνηση και από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε».
Για το αν θεωρεί ότι η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι η αρχή για καλύτερο συνέχεια:
«Ασφαλώς και είναι καλό για μένα που τα πήγα καλά. Όμως ξεχνάω την καλή εμφάνιση και κοιτάω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Για την …υπεραισιοδοξία που υπάρχει γύρω από την ομάδα ενόψει πλέι οφ και αν επηρεάζει τους παίκτες:
«Θα μιλήσω για μένα, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω για τα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ θέλω να πω ότι δεν σκεφτόμαστε ούτε το Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε τίποτα. Σκεφτόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αλλά αυτό θα γίνει στο τέλος, με βάση τα αποτελέσματα που θα έχουμε φέρει στους αγώνες».
Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη:
«Έχουν αποκτήσει τρεις νέους παίκτες και δεν έχουν "βρεθεί" ακόμα, ενώ έχουν τρεις τραυματίες και είναι σημαντική απουσία του αρχηγού τους, Ρομάνο. Όμως θα είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το αν οι Πράσινοι θα αγωνιστούν την Κυριακή με .συνταγή Κομοτηνής:
«Η συνταγή θα είναι αυτή που θα μας πει ο προπονητής. Εμείς πρέπει να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Για το αν πηγαίνει από τώρα το μυαλό στο ντέρμπι «αιωνίων»:
«Δεν πηγαίνει το μυαλό ακόμα στο ντέρμπι. Έχουμε μιάμιση εβδομάδα μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το ματς με τον Εργοτέλη, να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και μετά θα δούμε το ντέρμπι».
Για το αν παραμένει ιδιαίτερο για τον ίδιο το ματς με τον Εργοτέλη:
«Εννοείται. Αν και πλέον έχω παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλος, παραμένει ιδιαίτερο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα