Αθανασιάδης: Εχουμε ακόμα ένα ημίχρονο

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην έλλειψη τύχης, χαρακτήρισε πολύ δουλεμένη ομάδα την Μπενφίκα και τόνισε πως ο Δικέφαλος θα τα δώσει όλα στην Πορτογαλία.
Σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, με λίγη τύχη παραπάνω ίσως το σκορ στον αγώνα με την Μπενφίκα να ήταν διαφορετικό.

Συγκεκριμένα είπε: "Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο γι’ αυτή τη στήριξη που είχαμε 90 λεπτά, εμείς προσωπικά ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, αλλά πιστεύω με την εικόνα του παιχνιδιού αν είχαμε λίγο περισσότερη τύχη ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό".

Για το πλάνο που είχε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα: "Αυτό που έπρεπε εμείς ήτανε να είναι όλες οι γραμμές κοντά, να μην αφήσουμε χώρους στην πλάτη μας για να, για μια κάθετη πάσα, πιστεύω ότι το κάναμε πάρα πολύ καλά σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και την απόλυτη συγκέντρωση πιστεύω ότι την είχαμε, αλλά όπως είπα λίγο περισσότερη τύχη ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό".

Για την Μπενφίκα: "Εντάξει, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πάρα πολύ δουλεμένη, με συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, αυτό που ήταν να κάνουμε εμείς όπως είπα πριν ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι και κοντά οι γραμμές, πιστεύω το καταφέραμε, αλλά έτσι είναι η μπάλα, καταφέραμε, δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο κατά τη γνώμη μου νομίζω ότι δεν… Είναι οφσάιντ, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, συνεχίζουμε".

Για τον δεύτερο αγώνα:"Τίποτα, έχουμε ακόμα ένα ημίχρονο, θα πάμε εμείς στη Λισαβόνα να τα δώσουμε όλα, πάλι συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να πετύχουμε την πρόκριση".

Για το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ: "Σίγουρα μακάρι να συνεχιστεί και στο επόμενο παιχνίδι, να καταφέρουμε να ‘χουμε περισσότερη τύχη κι ίσως το διατηρήσουμε".

Σχετικά άρθρα