Ζέσους: Δεν ήταν εύκολο για τον βοηθό, δεν ήταν στην ευθεία

Κακή θέση είχε ο βοηθός και γι’ αυτό δεν είδε πως ο Λίμα ήταν εκτεθειμένος στο γκολ της Μπενφίκα όπως δήλωσε ο Χόρχε Ζέσους
Ο προπονητής της Μπενφίκα τόνισε πως οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά τακτικά και πως οι άμυνες ήταν καλύτερες από τις επιθέσεις, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του.

Συγκεκριμένα είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα με δύσκολη έδρα. Πήραμε τον ενθουσιασμό των παικτών και των οπαδών του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε πως θα είχαμε χώρους για αντεπιθέσεις, άσχετα αν το γκολ τελικά δεν ήρθε με αντεπίθεση. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να σκοράρει".

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: "Ο προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη όταν παίρνει ρίσκα. Το ρόστερ μας δεν είναι 11 παίκτες αλλά 25. Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει για την ομάδα".

Για το ότι έπαιξε ο Γκόμες δεξιά: "Εχει καλά χαρακτηριστικά και έχοντας υπ’ όψιν τα χαρακτηριστικά του Λίνο, που δεν είναι τόσο γρήγορος, ίσως μας επέτρεπε αυτό ο Γκόμες να περάσει πολλές φορές από εκείνη την πλευρά. Εγινε αλλαγή γιατί δεν έχει ακόμη ρυθμό".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Μπενφίκα και αν έπαιξε αμυντικά: "Η απάντηση είναι η δουλειά που κάνει η ομάδα στο γήπεδο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά τακτικά αλλά οι άμυνες ήταν καλύτερες από τις επιθέσεις. Η Μπενφίκα έπαιξε καλύτερα και πήρε δίκαια το αποτέλεσμα".

Για το αν μέτρησε το ότι το γκολ της Μπενφίκα ήταν οφσάιντ και το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τους παίκτες του στο κέντρο να έχουν πάρει κίτρινη κάρτα: "Δεν είναι εύκολο για τον βοηθό διαιτητή να κρίνει αυτή την φάση γιατί δεν ήταν στην ευθεία και στην κατάλληλη θέση. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά φάουλ και στο δεύτερο μέρος αναγκάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές γιατί κάποιοι είχαν κίτρινη κάρτα".

Σχετικά άρθρα