“Εφυγαν” 10.000 εισιτήρια για το ντέρμπι

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του ντέρμπι (2/3) με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν ήδη 10.000 μέχρι την Πέμπτη (20/2)!
Είναι φυσιολογικό το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Τρίτη (25/2, 21:45) για τους "16" του Champions League, να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Ωστόσο ακριβώς μετά το ματς με τους Πρωταθλητές Αγγλίας ακολουθεί για τον Ολυμπιακό το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο (2/3), για την 26η αγωνιστική της Super League.

Παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες, όμως η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη για λόγους πρεστίζ, ψυχολογίας και γοήτρου.

Κρίνοντας από την κίνηση των εισιτηρίων τις δύο πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας τους, ηλεκτρονικά και στα εκδοτήρια, η δίψα των οπαδών του Ολυμπιακού για να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση και να σπρώξουν την ομάδα τους σε νικηφόρο αποτέλεσμα, είναι πολύ μεγάλη.

Τετάρτη (19/2) και Πέμπτη (20/2) έγιναν "καπνός" 10.000 εισιτήρια για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"!

Εφόσον η διάθεση των εισιτηρίων συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς τις επόμενες μέρες, τότε είναι βέβαιο πως σύντομα θα σημειωθεί sold out ενόψει της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Φάληρο.

Σχετικά άρθρα