Η περίεργη συλλογή του οίκου Moschino!

21 Φεβρουαρίου 2014

Την Τετάρτη το βράδυ στο Μιλάνο, ο Αμερικάνος σχεδιαστής Jeremy Scott παρουσίασε τη πρώτη του συλλογή για τον ιταλικό οίκο Moschino και τράβηξε την προσοχή όλων. Στη πραγματικότητα το δράμα ξεκίνησε πριν ακόμα το show ξεκινήσει καθώς έσπασε ρεκόρ καθυστέρησης, όπως επίσης και η Katy Perry η οποία άργησε 55 λεπτά και γιουχαρήστηκε από το υπόλοιπο κοινό όταν έκανε την είσοδό της. 

Και μετά ήρθαν τα σύνολα... Ο Scott υιοθέτησε πολύ έντονα στοιχεία της αμερικάνικης κουλτούρας, δείχνοντας φορέματα και παλτά με τα βασικά χρώματα της McDonald's αλλά και του logo της εταιρείας σε συνδυασμό με το logo του οίκου. Ένα jacket τύπου Chanel, βιάστηκε με ένα αγελαδινό print και μια τσάντα η οποία είχε το σχήμα αναψυκτικού ποτηριού και πάλι με τα ίδια logo που αναφέραμε και πριν. 

Υπήρχαν επίσης τσάντες, μπότες, πουλόβερ, παντελόνια και παλτά με το πρόσωπο του Μπομπ Σφουγγαράκι πάνω. Μια κάπα με την εταιρεία Budweiser φορεμένη με κόκκινες γόβες. Τουαλέτες φτιαγμένες από περιτύλιγμα γλυκού και το τελευταίο look ήταν το νυφικό... το οποίο είχε ένα print το διατροφικό πίνακα κάποιων προϊόντων...

Στο τέλος ο Jeremy Scott ανέβηκε στη πασαρέλα για την καθιερωμένη υπόκλιση φορώντας ένα t-shirt που έγραφε πάνω "Δεν μιλάω ιταλικά αλλά μιλάω Moschino".

Εσάς πώς σας φαίνεται; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...