«Η μαμά με αφήνει να ''φύγω''» συγκλονίζει 11χρονος με καρκίνο

21 Φεβρουαρίου 2014

Ο 11χρονος Reece Puddington, είναι ένας νεαρός με πραγματικά γενναία ψυχή που από πολύ μικρή ηλικία έχει μάθει να παλεύει για να επιβιώσει.

Το 2008 διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα, και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί δεν του έδιναν καμία απολύτως ελπίδα, έπειτα από ειδικές θεραπείες το 2010 του ανακοινώθηκε ότι είναι απολύτως υγιής.

Δυστυχώς όμως το 2012, και έπειτα από κάποια παράπονα του μικρού για μια περίεργη αίσθηση στο κεφάλι, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι αυτή τη φορά ο καρκίνος τον είχε «χτυπήσει» στο συκώτι και πως πλέον τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά και μη αναστρέψιμα.

Τόσο η μητέρα του, Kay, η οποία από την πρώτη στιγμή που ο μικρός της αρρώστησε, παράτησε όλα τα υπόλοιπα για να είναι μονίμως μαζί του, και ο πατέρας του Paul, όσο και ο ίδιος ο Reece πήραν τη δύσκολη απόφαση να μην παλέψουν άλλο, και να αφήσουν τη φύση να κάνει τη δουλειά της. Ο ίδιος μάλιστα, όπως γράφει το newsitamea,  πόσταρε ένα συγκλονιστικό κείμενο στη σελίδα του στο facebook δηλώνοντας μεταξύ άλλων, ότι δεν αντέχει άλλα νοσκομεία και άλλα πειράματα, και πως μαζί με τους γονείς του αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να πεθάνει.

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ