“Nαι” του Ρούνεϊ στα 360.000 ευρώ (την εβδομάδα)

Ο Ουέιν Ρούνεϊ θα είναι στο εξής, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και ένας από τους καλύτερα αμοιβόμενους αθλητές στον κόσμο.Κι αυτό, γιατί ο Άγγλος επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η οποία προβλέπει εβδομαδιαίες αποδοχές 360.000 ευρώ.

Οπως αποκαλύπτει το βρετανικό δίκτυο, ΒΒC, ο Ρούνεϊ θα είναι παίκτης των "Κόκκινων Διαβόλων" μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Και συνεχίζει κάνοντας αναφορά στο πρόσφατο παρελθόν της καριέρας του.

Ο Βρετανός άσος αποκτήθηκε από την Έβερτον τον Αύγουστο του 2004 και απέχει μόλις 42 γκολ για να ξεπεράσει το ρεκόρ του Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος είχε σκοράρει 249 φορές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Εχει αγωνιστεί σε 430 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σημειώσει 208 γκολ.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τη συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε φέτος από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για έναν μήνα. Φέτος έχει παίξει σε 28 αγώνες και έχει σκοράρει 11 φορές.

Σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ δεν κατακτήσει το Champions League ή δεν τερματίσει στις πρώτες 4 θέσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, θα είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που δεν θα παίξει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα