Παπαθεοδώρου: Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες

Η Νέα Κηφισιά υποδέχεται τον Ηλυσιακό (22/2), με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει ότι παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας είναι ξεκάθαρο για την ομάδα του ότι πρέπει να επιστρέψει στις νίκες."Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι απέναντι στον Ηλυσιακό, μια ομάδα που πλέον κάθε παιχνίδι για αυτούς είναι τελικός και ταυτόχρονο λόγω του τρόπου που τακτικά αντιμετωπίζουν τα ματς, με σωστή τακτική και παίζοντας πολύ πειθαρχημένα, ο βαθμός δυσκολίας γίνεται μεγαλύτερος.

Για μας όμως είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς με τον ανάλογο τρόπο ώστε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να βγούμε νικητές", είπε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μιχάλης Κακιούζης υποστηρίζει: "Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη καθώς ο στόχος της ομάδας μας πλέον είναι να μπούμε στην τετράδα.

Σίγουρα η κακή βαθμολογικά θέση του Ηλυσιακού κάνει τους αντιπάλους μας ακόμα πιο επικίνδυνους όμως η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θα μπούμε στο ματς για να πάρουμε τη νίκη".

Σχετικά άρθρα