Σκαραφίγκας: Να διαχειριστούμε το άγχος μας με τον καλύτερο τρόπο

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (22/2), με τον προπονητή της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργο Σκαραφίγκα, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να διαχειριστεί το άγχος της με τον καλύτερο τρόπο και να κρατήσει τον Δικέφαλο του Βορρά χαμηλά στο σκορ, για να πάρει τη νίκη."Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο και ένα προπονητικό team με πολύ μεγάλες διακρίσεις και εμπειρίες.

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς θα πρέπει να διαχειριστούμε το άγχος μας σαν γηπεδούχοι με τον καλύτερο τρόπο και αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκόρ θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη στο παιχνίδι", είπε ο προπονητής του Πανελευσινιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Θωμάς Νίκου τόνισε: "Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που έχει στόχο στο παιχνίδι της.

Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αν καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη να πάρουμε και ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια".

Σχετικά άρθρα