Φλεβαράκης: Θέλει υπομονή και συγκέντρωση

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Κολοσσό (22/2), με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Κώστα Φλεβαράκη, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλή άμυνα για 40′ και να έχει υπομονή και συγκέντρωση."Το παιχνίδι αυτό είναι στο μυαλό όλων, όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στον μπασκετικό κόσμο της πόλης, είναι μία ομάδα καλή και έμπειρη με πολλά χρόνια στην Α1.

Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια αλλά μετράνε μόνο τα αποτελέσματα σε αυτό το σημείο και στο μυαλό όλων των παιδιών, τον πάγκο και την κερκίδα βρίσκεται το πως θα πάρουμε την πολυπόθητη νίκη.

Παίζουμε με μία ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες που σε κάποιες στιγμές κάνουν την διαφορά, ικανότατους και αθλητικούς ξένους, έχουν ομοιογένεια καθώς αρκετοί παίζουν πολλά χρόνια μαζί.

Και τρέχουν και παίζουν κοντρόλ μπάσκετ. Πρέπει να παίξουμε 40 λεπτά καλή άμυνα και ειδικά στο ένας εναντίον ενός όπου υστερήσαμε στα τελευταία παιχνίδια. Θέλει υπομονή και συγκέντρωση", είπε ο προπονητής των Τρικάλων.

Από την πλευρά των παικτών, ο Χρήστος Δεληγιάννης συμπληρώνει: "Είναι ένα παιχνίδι το οποίο αν το κερδίσουμε θα μας δώσει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την συνέχεια και την μάχη που δίνουμε για την παραμονή.

Οπως και όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας έχει χαρακτήρα τελικού. Με την βοήθεια του κόσμου ο οποίος είναι συγκλονιστικός σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε".

Σχετικά άρθρα