Μαρκόπουλος: Ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό στην Γούβα (22/2), με τον προπονητή του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλη Μαρκόπουλο, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην άμυνα, για να πάρει το διπλό."Ολες οι ομάδες είναι δύσκολες και όταν παίζουν στην έδρα τους είναι ακόμη πιο δυνατές και ισχυρές. Η ομάδα της Ελευσίνας έχει πολύ καλό σύνολο, έχει δύναμη και κοντά στο καλάθι, έχει δύναμη και στην περιφέρεια.

Η επίθεση ένα από τα πολύ ισχυρά σημεία του παιχνιδιού της Ελευσίνας, οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στο γρήγορο παιχνίδι τους και στον αιφνιδιασμό, ενώ δεν θα πρέπει να τους δώσουμε χώρο για να κινηθούν στην επίθεση.

Εμείς, όπως πάντα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα, να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης σημειώνει: "Πιστεύω ότι έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κοιτάμε πλέον μπροστά μας. Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Ξέρουμε ότι η Ελευσίνα χρειάζεται το παιχνίδι, είναι καλή και δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα και την δύναμη για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στα 40 λεπτά και να μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Σχετικά άρθρα