“Πρώτα ο Εργοτέλης, μετά ο Ολυμπιακός”

Οι Πέτριτς, Μπαϊράμι, Τριανταφυλλόπουλος και Κοτσόλης, βρέθηκαν την Παρασκευή στο ανδρικό κατάστημα των "Marks & Spencer" (χορηγός του Τριφυλλιού) στο Mall του Αμαρουσίου, μοιράζοντας αυτόγραφα και βγάζοντας φωτογραφίες με τους φίλους της ομάδας. Στις δηλώσεις τους στάθηκαν στο ματς με τον Εργοτέλη, το οποίο, προέχει τη δεδομένη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να περιμένει… Ο Κοτσόλης είπε και την… ατάκα της βραδιάς, χαρακτηρίζοντας μύθο την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ!Πέτριτς: Το μυαλό μας στον Εργοτέλη
Ο Μλάντεν Πέτριτς όπως ήταν λογικό συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα, με τον Κροάτη επιθετικό να τονίζει στις δηλώσεις του ότι για όλους στην ομάδα προέχει ο αγώνας με τον Εργοτέλη και μετά θα σκεφτούν τον Ολυμπιακό.

-Είναι επικίνδυνο το ματς με τον Εργοτέλη, επειδή έχετε το μυαλό σας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;
Όχι δεν ισχύει αυτό, όλοι μιλάνε για το ντέρμπι αλλά εμείς σκεφτόμαστε τον Εργοτέλη. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο. Κατανοώ ότι για τους οπαδούς μας ο Ολυμπιακός είναι ξεχωριστός, αλλά πρώτα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς την Κυριακή και μετά σκεφτόμαστε το ντέρμπι

-Πως βλέπεις τα ρούχα της εταιρείας;
Είναι μια ωραία εκδήλωση, με έναν καλό χορηγό για τον Παναθηναϊκό, έχουν την δυνατότητα να μας δουν απο κοντά και οι οπαδοί της ομάδας. Ήρθαν αρκετοί άνθρωποι και ήταν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Είναι μια πολύ ωραία σειρά ρούχων και όσοι την επιλέξουν θα την ευχαριστηθούν.

Μπαιράμι: Προσπαθώ να επανέλθω
Ο Εμίρ Μπαϊράμι από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, όμως τόνισε ότι προσπαθεί να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο το γρηγορότερο δυνατό.

Πως αισθάνεσαι να είσαι μοντέλο;-
Είναι κάτι νέο, δεν το κατέχω αλλά βάζω τα δυνατά μου.

-Πως σου φαίνονται τα ρούχα της εταιρείας;
Είναι ωραία και άνετα, τα συνιστώ.

-Πως νιώθεις με την συμπαράσταση των οπαδών;
Είναι φανταστικοί, ότι κάνουμε, όπου πάμε, είναι δίπλα μας.

-Ήσουν αρκετά άτυχος την φετινή σεζόν, τι περιμένεις στη συνέχεια;
Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά προπονήθηκα αυτή την εβδομάδα και ελπίζω να επανέλθω στο μάξιμουμ σύντομα, θέλω να παίζω χωρίς να πονάω κάτι που δεν μου έχει συμβεί έως τώρα.

-Όλοι μιλάνε για το ντέρμπι, συμβαίνει το ίδιο και με εσάς;
Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο βήμα και όχι υπερβολικά μακριά, είναι σημαντικό αλλά πρέπει να κοιτάμε πιο κοντά. Εγώ δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και ελπίζω να επανέλθω σύντομα.

Τριανταφυλλόπουλος: Σε μια εβδομάδα ο Ολυμπιακός
ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Μλάντεν Πέτριτς και τόνισε ότι προέχει η νίκη κόντρα στον Εργοτέλη και μετά οι Πράσινοι μπορούν να σκεφτούν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

-Σήμερα σε βλέπουμε σε ρόλο μοντέλου, πως νιώθεις;-
Είναι μια καλή εμπειρία, πρωτόγνωρη, δεν μου έχει ξανατύχει αλλά νομίζω ότι τα πήγαμε καλά.

-Πως σου φαίνονται τα ρούχα;
Είναι καλά και τα υποστηρίζουμε.

-Πως αισθάνεσαι με την υποστήριξη του κόσμου;
Είναι όμορφα, στο γήπεδο και στις εκδηλώσεις μας υποστηρίζουν πολύ και εύχομαι να συνεχίσουν.

-Μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο ματς με τον Εργοτέλη, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;
Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα θα δούμε, έχουμε μια εβδομάδα για να σκεφτούμε και να δουλέψουμε για τον Ολυμπιακό.

Κοτσολης: Ο Παναθηναϊκός είναι μύθος στο μπάσκετ
Ο Στέφανος Κοτσόλης είναι από τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού που πάνε συχνά-πυκνά στο κλειστό του ΟΑΚΑ να δουν αγώνες μπάσκετ του Τριφυλλιού. Ο πορτιέρο των Πράσινων ρωτήθηκε για την χθεσινή αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική.

”Η ομάδα μπάσκετ είναι μύθος, είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως και νομίζω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες νίκες όπως η χθεσινή” τόνισε χαρακτηριστικά.

Πως νιώθεις σαν μοντέλο;-
Είναι διαφορετικό γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μας, αισθανόμαστε χαρούμενοι στις εκδηλώσεις σαν την σημερινή, εύχομαι από αυτή την συνεργασία να ωφεληθεί και η ομάδα και η εταιρεία και είναι χαρά μας να βρισκόμαστε μαζί με τους οπαδούς μας.

-Πως είδες σήμερα την συμπαράσταση του κόσμου;
Ο κόσμος πάντα βρίσκεται δίπλα μας και αυτές οι εκδηλώσεις δίνουν την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά.

Σχετικά άρθρα