Βεργέτης: Στη Λιβαδειά για το διπλό

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να διεκδικεί τη νίκη απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό θα κάνει και στην Λιβαδειά.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεργέτη στη Nova:
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: "Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Κρατάμε τα λάθη, τα συζητάμε, τα δουλεύουμε.

Εχουμε παίξει με αρκετά δυνατούς αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος απέναντι σε όλους να διεκδικεί τη νίκη όπου και αν αγωνίζεται σε μία δύσκολη έδρα. Πρέπει να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Λεβαδειακού εντός έδρας: "Εχει καλύτερα ποσοστά ευστοχίας όταν παίζει στη Λιβαδειά".

Για το αν υπάρχουν επικίνδυνοι παίκτες στον αντίπαλο: "Μου αρέσει πολύ ο Κονέ και ο Ροζέριο, τον οποίο ξέρω πολύ καλά, ο Καπό και ο Μάντζιος που όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός σκόρερ είναι".

Για την αγωνιστική φιλοσοφία του Λεβαδειακού: "Ο Λεβαδειακός θα κοιτάξει να περιορίσει τα επιθετικά μας ατού και να εκμεταλλευτεί κάποιες αντεπιθέσεις.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε έναν πιο ανοιχτό αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας για να πάρουμε τη νίκη".

Για την πορεία της ομάδας κόντρα στους δυνατούς αντιπάλους: "Αυτό που έχει μείνει σε μένα είναι ότι δυσκολευτήκαμε αλλά δεν ήμασταν χειρότεροι απ’ τον αντίπαλο.

Βγάλαμε άμυνες και απειλήσαμε στην επίθεση. Στον αμυντικό τομέα είχαμε κάποια προβλήματα αλλά στην επίθεση ήμασταν αποτελεσματικοί".

Σχετικά άρθρα