Υπέγραψε ο Ρούνεϊ

Το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε ο Γουέιν Ρούνεϊ
Το σημερινό ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ αναφορικά με το νέο συμβόλαιο του Γουέιν Ρούνεϊ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώθηκε μέσα σε λίγες ώρες, με τον παίκτη του να επεκτείνει για τέσσερα χρόνια ακόμα το συμβόλαιό του (το υπάρχον έληγε το 2015) και να παραμένει έτσι "κόκκινος διάβολος" μέχρι το 2019!

"Ο Γουέιν είναι ο καλύτερος παίκτης στην Αγγλία από τότε που τον έβαλα στην πρώτη ομάδα της Έβερτον το 2003. Με την ικανότητά του, την εμπειρία του και την επιθυμία του να πετυχαίνει, είναι θεμελιώδες κομμάτι των πλάνων μου για το μέλλον και είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που αποδέχτηκε την πρόκληση. Είπα τον περασμένο Ιούλιο πως ο Γουέιν έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να γίνει αληθινός θρύλος στη μακριά και πλούσια ιστορία αυτού του συλλόγου.

Απέχει μόλις 42 γκολ από το να ξεπεράσει το ρεκόρ τερμάτων του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ αλλα και να γίνει ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που θα φτάσει τα 250 γκολ", δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ρούνεϊ, και πρόσθεσε: "Αυτές οι ευκαιρίες έρχονται μόνο σε ξεχωριστούς παίκτες και είμαι πεπεισμένος ότι ο Γουέιν θα θέσει νέο ρεκόρ που θα χρειαστούν δεκαετίες για να καταρριφθεί".

Από την πλευρά του ο Γουέιν Ρούνεϊ, που θα πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά σημαία του συλλόγου από εδώ και πέρα με τόσο μακροχρόνια παρουσία στους "κόκκινους διαβόλους", δήλωσε:

"Πήρα την απόφασή μου να μείνω στη Γιουνάιτεντ. Τον Αύγουστο θα κλείσω 10 χρόνια στο σύλλογο και σε αυτό το διάστημα έχω παίξει με μερικούς φανταστικούς παίκτες και έχω κερδίσει ό,τι πίστευα πως θα πετύχω όταν υπέγραψα για πρώτη φορά εδώ.

Τώρα έχω την ευκαιρία ώς ένας από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας να βοηθήσω τους νεότερους να αναπτυχθούν και είμαι μέλος μίας ακόμα σπουδαίας ομάδας της Γιουνάιτεντ.
Είμαι ευγνώμων απέναντι στους φίλους της Γιουνάιτεντ σε όλο τον κόσμο για τη συνεχή τους υποστήριξη".

Σχετικά άρθρα